Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Kald mig far

Akavet komik blandt venner Læs mere
Komedie
Fallback image

Forestil dig et rigtig godt venskab. Sådan et, hvor I har kendt hinanden hele livet. I gør alting sammen, og I er netop ved at lancere et bæredygtigt cateringfirma, som gør jer til forretningspartnere oveni. Alt er lige, som det skal være.

Forestil dig så, at din ven bliver kærester med din mor. Hvad ville du gøre? For den konfliktsky Emil bliver det mere end et hypotetisk spørgsmål, da han finder ud af, at hans bedste ven, den selvsikre Viktor, er begyndt at date hans mor, Helle.

Herfra vendes det hele på hovedet, når Emil skal lære at navigere i den nye virkelighed, og hvor venskabet, som drengene kendte det, for alvor sættes på prøve.

Emil spilles af Alex Høgh Andersen (Vikings, The Viking – Narkokongens fald, Skyggen i mit øje), mens rollen som den udadvendte og selvsikre Viktor spilles af Magnus Haugaard (Elsker dig for tiden). Rollen som Helle spilles af Ellen Hillingsø (Hvidstengruppen II, Eksperimentet).

Vurder selv serien
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedieserier

Flere danske serier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.