Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

10 Cloverfield Lane

Hvem er monsteret? Læs mere
2016
Thriller
105 min
Kan streames på
Google Play SF Anytime Rakuten TV Blockbuster

'10 Cloverfield Lane' er en science fiction-film om den unge kvinde Michelle, der vågner op i en fremmed kælder efter et biluheld.

Kælderen ejes af en mand, som påstår at have reddet hendes liv fra et farligt kemisk angreb, der har gjort det umuligt at bo udenfor. Michelle er usikker på, hvad hun skal tro, så hun beslutter sig for at flygte, selvom hun ikke aner, hvad der venter udenfor.

Matt Reeves' Cloverfield fra 2008 skabte med found footage-stilen en film i den bugnende Youtube-generations ånd, og '10 Cloverfield Lane' er en slægtning til filmen om invaderende rumvæsner. Star Wars-instruktøren, J.J. Abrams, er igen producer, og i modsætning til, hvad man normalt forventer af lange marketingforløb op til nye film, er '10 Cloverfield Lane' nærmest kommet ud af det blå, efter den blev offentliggjort tidligere på året.

'10 Cloverfield Lane' er instrueret af debutanten Dan Trachtenberg, og på rollelisten ses bl.a. Mary Elizabeth Winstead, John Goodman og John Gallagher Jr.

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Flere science fiction-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.