Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

3 ting

Dansk spændingsfilm Læs mere
2017
Dansk
89 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster Grand Hjemmebio Viaplay

I den danske spændingsfilm ’3 ting’ har sprængstofseksperten Mikael været med til at røve 60 mio. kr. fra en værdicentral i Tåstrup.

I forbindelse med røveriet er en hæderkronet politibetjent blevet myrdet, og Mikael er eneste vidne i sagen. Den intelligente forbryder har derfor indgået en studehandel med anklageren, hvor han skal stikke sine medsammensvorne.

Mikael har kun tre krav: At politiets efterretningstjeneste opsporer en kvinde ved navn Camilla, at han får bragt en kasse med minder fra et opbevaringslager til sig, og at han får leveret to butterchickens fra den lokale i Valby. De efterfølgende 24 timer op til retssagen ændrer alt sig for samtlige involverede. 

'3 ting' ligger i grænselandet mellem drama og thriller, og selvom der er tale om en film om hårdkogte kriminelle, luskede røverier og forræderier, er der også blevet plads til lettere, humoristiske indslag.

Instruktøren har tidligere skrevet manuskriptet til Pusher fra 1996. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.6
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere danske film

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.