Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Ækte Vare

Talent på prøve Læs mere
2014
Dansk
90 min
Kan streames på
DRTV Blockbuster SF Anytime

Filmen 'Ækte Vare' handler om Mikael fra Brøndby Strand, der sammen med sine venner drømmer om at kunne leve af at rappe og lave musik. Han er den mest seriøse i gruppen, og da den mere etablerede kunstner, Apollo, får øjnene op for den unge fyrs evner bag en mikrofon, bliver han hyret til at skrive Apollos sange.

Men Mikael skal ikke glemme, hvor han kommer fra, og drengene i hans gruppe begynder efterhånden at tvivle på hans loyalitet. Samtidig opdager Apollo, at Mikael har mere talent end ham selv.

’Ækte Vare’ er både titlen på denne nye, danske film og på rapperen Gillis debut-EP. Gilli (med det borgerlige navn Kian Rosenberg Larsson) spiller selv hovedrollen i filmen, der er instrueret af debutanten Fenar Ahmad.

Plottet foregår i et indvandrermiljø på Vestegnen, men handler mere om venskaber og kunstnerisk udfoldelse end hudfarve. Rappen fylder en del i filmen og musikken er leveret af Gilli selv samt S!vas, Benny Jamz og Reza. (copyright: kino.dk)

Rating star
5
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere danske film

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.