Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Alexander og den frygtelige, skrækkelige, sløje, virkelig dårlige dag

Det er ikke let at være 11 år Læs mere
2014
Komedie
81 min
Kan streames på
iTunes Blockbuster SF Anytime

Filmen ’Alexander og den frygtelige, skrækkelige, sløje, virkelig dårlige dag’ handler om forstadsfamilien Cooper.

Alexander er næstyngste medlem og snart 11 år. I modsætning til sin nærmest perfekte familie kører det ikke rigtig for Alexander, som vågner op med tyggegummi i håret, næsten brænder fysik-lokalet ned og har utrolig svært ved at fortælle den søde Becky, at han er forelsket i hende.

Til sin fødselsdag ønsker han derfor i hemmelighed, at hans familie kommer til at få en frygtelig, skrækkelig, sløj og virkelig dårlig dag… men han havde ikke regnet med, at ønsket ville gå i opfyldelse.

Fortællingen om den uheldige familien Cooper kan minde om en amerikansk pendant til danske familien Krumborg fra Krummerne. For Alexander er det også svært at være 11 år, og historien er baseret på en børnebog af Judith Viorst.

’Alexander og den frygtelige, skrækkelige, sløje, virkelig dårlige dag’ har Hollywood-stjernerne Steve Carell (Crazy, Stupid, Love.) og Jennifer Garner (Juno) på rollelisten, imens deres søn spilles af Ed Oxenbould, der trods sin unge alder været med i flere tv-serier, mest bemærkelsesværdigt i ’Puberty Blues’ (2012- ). (copyright: kino.dk)

Rating star
2.2
/6
Brugerne
Rating star
2.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.