Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

An American Haunting

Besættelse kender ingen grænser. Læs mere
Gyser
89 min

'An American Haunting' er baseret på angiveligt sande begivenheder fra den eneste gang i historien, hvor den amerikanske regering har anerkendt, at overnaturlige kræfter var skyld i en mands død.

Donald Sutherland spiller John Bell, en gudfrygtig husmand i det landlige Tennessee i begyndelsen af 1800-tallet. Efter en ikke helt fair landhandel kaster den lokale heks en forbandelse på Bells familie, og snart hjemsøges Bell, hans kone (Sissy Spacek) og ikke mindst den kønne datter Betsy (Rachel Hurd-Wood) af en dæmon, der kunne skræmme livet af enhver djævleuddriver.

Med udgangspunkt i bestselleren 'The Bell Witch: An American Haunting' har Courtney Solomon skabt en nervebidende gotisk gyser, der sætter de klassiske horror-temaer i historisk kontekst.

Det er film, der tør gå tæt på det overnaturliges natur, og som vil få dig til at gætte med til det sidste. Hvad der gør den ekstra uhyggelig er det faktum, at The Bell Witch rent faktisk fandtes. Det er ganske vist.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.