Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

American Sniper

USA's mest drabelige soldat Læs mere
2015
Krig
132 min
Kan streames på
iTunes Google Play Blockbuster SF Anytime Rakuten TV

I filmen 'American Sniper' melder texaneren Chris Kyle sig ind i militæret for at hjælpe i kampen imod terrorisme. Han uddanner sig til snigskytte, og må kort tid efter sit bryllup, med den smukke Taya, tage på sin første tur til Irak.

Missionen er at ramme målet, og det er ikke svært for den særdeles effektive skytte. Problemerne opstår først, da Chris vender hjem til sin familie og forsøger at skabe mening ud af sine handlinger, forstå den krig han er del af, samt falde tilbage i rollen som familiefar - nu med drab på samvittigheden.

Clint Eastwoods ’American Sniper’ er baseret på Chris Kyles autobiografi, der reflekterer over en militærkarriere med rekorden for flest bekræftede drab på cv’et. Bradley Coopers præstation som titelkarakteren er blevet kaldt skuespillerens hidtil stærkeste, mens Sienna Miller giver modstand som soldatens kone.

'American Sniper' modtog en Oscar for Bedste lydredigering. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere krigsfilm

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.