Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Annabelle

Før 'Nattens dæmoner'... Læs mere
2014
Gyser
98 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy SF Anytime Rakuten TV Blockbuster HBO Max

I gyseren ’Annabelle’ er John og Mia lykkelige over, at de venter deres første barn. Som gave køber John en sjælden vintage-dukke iført en hvid brudekjole til sin gravide hustru, der bliver henrykt over sin nye ”Annabelle”. Men deres glæde stopper brat, da huset en nat invaderes af en satanisk kult.

Natten ender i overfald og blodsudgydelse, og selvom parret overlever, er det værste langt fra forbi. Et fremmed, ondskabsfuldt væsen har taget kontrol over Annabelle, som truer med at hjemsøge alle, der er i besiddelse af dukken.

Instruktøren James Wan skræmte livet af modige biografgængere, da han udsendte Nattens dæmoner sidste år. En efterfølger er allerede på vej, men inden da udkommer ’Annabelle’, som tager udgangspunkt i tiden før den anmelderroste gyser. Og har man set den oprindelige film, husker man utvivlsomt den uhyggelige dukke, som Patrick Wilsons karakter opbevarede i sin samling af besatte artefakter. I ’Annabelle’ er det dukken, der er i centrum, og som terroriserer den sagesløse familie med alskens dæmoni og mørke kræfter. (copyright: kino.dk)

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.