Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Anti

Dansk graffiti Læs mere
2016
Drama
81 min
Kan streames på
Google Play Blockbuster SF Anytime

Filmen 'Anti' handler om Simon og Frede, der bor i en provinsby syd for København.

Året er 1991, og gider man ikke gå til fodbold, er det småt med alternativer. Simon har talent for at tegne og bliver konstant mindet om, at han ikke kan bruge det til noget som helst.

Men en amerikansk graffitivideo åbner Simons øjne for den amerikanske subkultur, og en tur til København forstærker kun begejstringen for den kunstneriske udtryksform. Simon hiver Frede med til hovedstaden, hvor de slår sig sammen med graffitigruppen CHAOZ.

CHAOZ ser ud til at opfylde alt det, der mangler derhjemme, men gruppen skubber Simon mod kanten, og han risikerer både sin fremtid og venskabet med Frede.

'Anti' er et generationsportræt af den danske ungdom og en fortælling om at finde et tilhørsforhold og ikke mindst sig selv. Hovedrollen Simon spilles af Stefan Hjort, der udgør en fjerdedel af det danske boyband Page Four. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.9
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.