Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Applaus

Dansk drama med Paprika Steen Læs mere
2009
Drama
85 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio NF+

I 'Applaus' vender den anmelderroste og midaldrende skuespillerinde Thea Barfoed (Paprika Steen) tilbage efter et afvænningsophold og konfronteres med virkeligheden.

Under hendes lange nedtur blev hun blevet skilt fra ægtemanden Christian (Michael Falch) og afgav samtidigt forældremyndigheden over sine to børn. Nu er hun tilbage og insisterer på, at de igen skal være en del af hendes liv.

Theas blødsødne eksmand giver hurtigt efter for hendes manipulerende men charmerende facon. Han indvilger og giver det en chance. Hun ved, at hun skal bevise for sig selv og for ham, at det er forsøget værd.

Livet i rampelysets skær har dog sat dybe spor og snart begynder fortidens spøgelser at tage over. Thea er tvunget til at stå ansigt til ansigt med sin egen skæbne og træffe et endeligt valg.

Paprika Steen vandt prisen for Bedste kvindelige skuespiller for sin rolle i 'Applaus' på den prestigefyldte tjekkiske filmfestival, Karlovy Vary.

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
4.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.