Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Assassin's Creed

Spilserien bliver til film Læs mere
2017
Action
115 min
Kan streames på
Google Play Blockbuster SF Anytime Netflix Rakuten TV

I filmen 'Assassin's Creed' bliver Callum Lynch fanget af en magtfuld organisation kaldet Templar. Han opkobles til en maskine ved navn Animus, som skal bruges til at genskabe minder fra hans forfædre.

Lynch oplever sin forfader Aguilars' bedrifter i 1400-tallets Spanien, og det går samtidig op for ham, at han nedstammer fra et hemmeligt broderskab, The Assassins, og besidder utrolige evner samt en imponerende viden. Egenskaberne gør ham i stand til at tage kampen op med nutidens magtfulde Templar-organisation.

'Assassin's Creed' er baseret på Ubisofts populære computerspilserie af samme navn. Spillene er solgt i over 93 mio. eksemplarer siden den første udgivelse i 2007.

Spilfilmatiseringer har traditionelt set været udskældte, men enkelte har skilt sig ud enten pga. gode salgstal (Lara Croft: Tomb Raider og Angry Birds) eller en vellykket overført æstetik (Silent Hill).

'Assassin's Creed' blander flere parallelle verdener i en science fiction-ramme, hvilket har medført, at filmens fortællemæssige struktur er blevet sammenlignet med The Matrix. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
2.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.