Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Angry Birds

Mobil-spillet går til filmen Læs mere
2016
Animation
97 min
Kan streames på
Viaplay Blockbuster C More SF Anytime Rakuten TV Netflix

Animationsfilmen 'Angry Birds' foregår på en lille ø, hvor en gruppe fugle lever i lykke og fredsommelighed. Én af indbyggerne er dog mindre glad.

Red lider af et voldsomt temperament, og for at beherske det, bliver han sendt til terapi sammen med den eksplosive Bomb og den hurtige Chuck. Fuglenes vrede bliver dog nødvendig, da et rumskib lander fyldt med grønne grise, der har skumle planer.

'Angry Birds' er oprindeligt et mobilspil af de finske udviklere Rovio, der ramte helt plet i sin humor og intuitive, svært vanedannende gameplay. Siden spillets udgivelse i 2009 er det blevet downloadet over tre milliarder gange verden over og er derfor et af de mest populære nogensinde. Filmversionen låner spillets brug af ikke-flyvende fugle, onde grise og hemmelige opfindelser, men bygger en historie rundt om elementerne.

Familiefilmen vises både med engelske stemmer og med danske stemmer leveret af Sigurd Holmen le Dous, Mikkel Vadsholt, Ruben Søltoft, Ditte Hansen, Thomas Mørk, Lars Hjortshøj, Jon Lange, Christian Fuhlendorff, Kirsten Lehfeldt, Gustav Giese og Niclas Vessel Kølpin. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
2.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.