Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Ben is Back

Julia Roberts kæmper for sin søn Læs mere
2019
Drama
103 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime Rakuten TV

I dramaet 'Ben is Back' får Holly Burns og hendes familie uventet besøg, da sønnen Ben pludseligt dukker op juledag.

Ben er stoffri efter et længere ophold på en afvænningsklinik, men hans tilstedeværelse sætter alligevel store følelser i gang hos familien, der har været meget igennem pga. Bens stofmisbrug.

Holly er den første, der er klar på at tilgive og tage imod sit barn med åbne arm, men på én betingelse: Ben må ikke forlade sin mor i et sekund gennem hele besøget. En regel, der bliver svær at overholde, da ekstremt farlige mennesker fra hans fortid dukker op og sætter gang i ubehagelige begivenheder.

'Ben is Back' er et slags comeback for en af Hollywoods største stjerner, Julia Roberts, der her får lov til at vise alle aspekter af en mors ubetingede kærlighed.

Lucas Hedges fra Manchester by the Sea spiller titelkarakteren, der tematisk kæmper med de samme problemer, som Timothée Chalamet i den Golden Globe-nominerede Beautiful Boy. (Copyright: kino.dk)

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.