Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Birdman

Falleret superhelt Læs mere
2015
Komedie
119 min
Kan streames på
Amazon Prime Blockbuster SF Anytime iTunes Disney+ Rakuten TV

I filmen 'Birdman' forsøger den fallerede Hollywood-skuespiller Riggan Thomson at genetablere sin karriere ved at instruere et teaterstykke på Broadway.

Riggan er stadig bedst kendt som superhelten Birdman og møder derfor stor skepsis hos New Yorks snobbede kulturelite. Som om det ikke var modstand nok, må filmstjernen også kæmpe med krævende skuespillere, en datter med selvværdsproblemer og sit eget ego, der spøger i kulissen.

Instruktøren Alejandro González Iñárritu (Babel, Biutiful, Amores Perros) har med 'Birdman' ikke blot lavet et af årets mest omtalte, kritikerroste samt prisvindede dramaer, men også et originalt værk, der er filmet, så det ligner én lang optagelse.

Titelrollen spilles af den tidligere Batman-skuespiller Michael Keaton, hvis sorthumoristiske indsats allerede har sikret ham en Golden Globe-sejr. I yderligere roller ses Emma Stone og Edward Norton som henholdsvis datter og rival.

'Birdman' vandt fire Oscars for bl.a. Bedste instruktør og Bedste film. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
5.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.