Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Birds of Prey

Harley Quinns superteam Læs mere
2020
Action
109 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime Rakuten TV Viaplay Rent & Buy Netflix

Filmen 'Birds of Prey' er baseret på DC-tegneserierne af samme navn og har Margot Robbie tilbage i rollen som Harley Quinn, der blev introduceret i Suicide Squad.

Jokeren og Harley Quinn går fra hinanden, mister Harley sin immunitet i Gotham, og hun har pludselig alle byens forbrydere, der har et udstående med hende, på nakken.

Herunder den farlige gangster Roman Sionis. Men hun kan måske redde sig selv, hvis hun hjælper ham med at finde en særlig diamant.

Det fører hende til teenageren og lommetyven Cass, og sammen med tre andre særlige kvinder danner Harley umage firkløver i kampen mod Roman.

Harley Quinn er kendt fra Batman-universet og optrådte for første gang i 'Batman: The Animated Series' i 1992. 

Margot Robbie er selv idemageren bag at få 'Birds of Prey' til det store lærred. Den Oscar-nominerede skuespiller fungerer således også selv som producer på filmen, som bringer flere populære kvindelige DC-karakterer til live, herunder Black Canary og Huntress. (copyright: kino.dk) 

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.