Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Black Adam

The Rock som superskurk Læs mere
2022
Action
123 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy SF Anytime Rakuten TV Blockbuster

Superheltefilmen 'Black Adam' er baseret på DC-tegneserierne om superskurken af samme navn med Dwayne Johnson i titelrollen.

5000 år efter slaven Black Adam blev beriget med almægtige kræfter fra de gamle guder - for herefter at blive fængslet - bliver han endelig befriet fra sin underjordiske grav.

Nu er Black Adam klar til at udøve sin unikke sans for retfærdighed i den moderne verden. Vil han være verdens skurk og ødelægger eller dens helt og frelser?

Karakteren er kendt som en tilbagevendende fjende hos superhelten Shazam!, der i 2019 fik sig egen film. De to forventes, at skulle møde hinanden i en senere film.

Instruktøren har tidligere arbejdet med The Rock på Jungle Cruise, og derudover instrueret actionfilm som Unknown Identity og Sidste stop samt gyserne Orphan og The Shallows.

Filmen er et drømmeprojekt for Dwayne Johnson, der for mere end 10 år siden startede processen med at få vækket Black Adam til live på det store lærred.

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere science fiction-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.