Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Shallows

Hvidhaj på jagt Læs mere
2016
Thriller
86 min
Kan streames på
SF Anytime Google Play HBO Max Rakuten TV Blockbuster

Filmen 'The Shallows' handler om den unge medicinstuderende, Nancy Adams, der netop har mistet sin mor.

For at bearbejde sorgen tager hun alene ud for at dyrke sin interesse for surfing i en afsidesliggende bugt, der var morens yndlingssted.

Da det viser sig, at en gigantisk hvidhaj holder til i bugten, redder Nancy med nød og næppe sig op på en klippe 180 meter fra kysten. Nu står den unge kvinde over for sit livs kamp mod den tonstunge rovfisk.

'The Shallows' er en hajgyser i traditionen efter Jaws, der i 1975 skræmte publikum fra vid og sans. Steven Spielbergs film blev ikke kun den første moderne blockbuster, men introducerede samtidig en ny genre, der affødte tre efterfølgere og adskillige mere eller mindre heldige efterligninger med bl.a. Open Water som et moderne højdepunkt.

'The Shallows' er instrueret af manden bag actionfilmen Run All Night fra sidste år, og hovedrollen spilles af Blake Lively fra bl.a. Green Lantern og Savages. (Copyrigh: kino.dk)

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.