Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Bølle på eventyr

Forkælet hund på egne poter Læs mere
2020
Familie
87 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy Rakuten TV SF Anytime Blockbuster

Familiefilmen 'Bølle på eventyr' handler om den forkælede hund Bølle, der lige siden han var hvalp, har levet et overdådigt liv i et stort palæ.

Da Bølles velhavende ejer dør, står han for første gang på egne poter i en ny og skræmmende verden, hvor han pludseligt er blevet til den lille grimme ælling.

Samtidig ansætter grådige slægtninge en uærlig og excentrisk hundefanger til at finde Bølle, som i mellemtiden har fundet ud af, at han skal arve den gamle dame.

Bølles flugt fra hundefangeren fører ham til mødet med den barske og hjemløs hund Rousey, som lærer Bølle smarte kneb i den virkelige verden, og den 18-årige musiker Zoe, der kæmper for at finde sin plads i verden.

På deres egen unikke måde hjælper både Zoe og Rosey Bølle med at finde ud af, hvad der betyder mest her i livet: Ikke alt det, du har - men hvem du i virkelighenden er.

'Bølle på flugt' følger i fodsporene på andre animerede hunde-film som '101 Dalmatinerne' og senest Dronningens corgi.

Filmen vises med dansk tale.

Rating star
3.5
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere familiefilm

Flere animationsfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.