Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Card Counter

Oscar Isaac spiller kort Læs mere
2021
Drama
109 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Viaplay Rent & Buy Blockbuster Grand Hjemmebio

Filmen 'The Card Counter’ handler om gambleren William Tell, der har lært sig selv at tælle kort. Det betyder, at han som sådan ikke har brug for held, når han spiller den ene omgang blackjack efter den anden på diverse kasinoer rundt omkring i USA.

Således rejser kortspilleren fra by til by for at høste de økonomiske frugter af sin kunnen - dog uden at gå efter de helt svimlende summer af dollars. Han foretrækker anonymiteten og ligeledes at undgå at blive opdaget i at tælle kort.

Tells rutineprægede liv ændrer sig imidlertid, da den unge Cirk tager kontakt til ham med information, der binder de tos mørke fortid og skæbnefortællinger sammen.

'The Card Counter’ bliver på den måde også til mere og andet end at følge de intense blackjack-spil, da bl.a. også thriller-elementer kommer i spil, mens fortidens spøgelser hjemsøger de to mænd.

Hovedrollen som Tell spilles af Oscar Isaac, der bl.a. har roller i Coen-brødrenes Inside Llewyn Davis og science fiction-filmen Dune, mens han også er at finde i Star Wars: The Force Awakens samt dens to efterfølgere.

Drama-thrilleren er instrueret og skrevet af Paul Schrader, som bl.a. har forfattet manuskripterne til Martin Scorseses klassikere Taxi Driver og Raging Bull. Schrader har desuden også instrueret en række andre film, bl.a. First Reformed. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.