Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Changeling

Clint Eastwoods roste drama med Angelina Jolie Læs mere
2009
Drama
140 min
Kan streames på
Amazon Prime SF Anytime Blockbuster Rakuten TV iTunes

'Changeling' foregår  i forbudstidens Los Angeles den, og fortæller den sande historie om en mors søgen for at finde sin søn og de som ville gøre alt for at gøre hende tavs.

En lørdag morgen i et arbejderkvarter i Los Angeles siger Christine (Angelina Jolie) farvel til sin søn Walter og tager på arbejde. Da hun kommer hjem, opdager hun, at han er forsvundet.

En storstilet eftersøgning, som ender resultatløs, sættes i gang, men måneder senere bliver en 9-årig dreng fundet, som påstår, at han er hendes søn. Forvirret over de mange politifolk og journalister lader hun ham overnatte. Men inderst inde ved hun, at det ikke er hendes søn.

Hun presser myndighederne til at fortsætte eftersøgningen, men hun må snart sande, at en kvinde ikke går op imod systemet uden omkostninger. I præsten Briegleb (John Malkovich) finder Christine en forbundsfælle, som hjælper hende i kampen for at finde sin søn.

'Changeling' er lavet af mesterinstruktøren Clint Eastwood ('Million Dollar Baby' og 'Mystic River'). 

 

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
4.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.