Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Color out of Space

1969
Gyser
111 min
Kan streames på
Blockbuster Viaplay Rent & Buy SF Anytime Rakuten TV

Den nyeste film i rækken af Lovecraft-filmatiseringer, ‘Color out of Space’, bygger på en af forfatterens mest elskede noveller og samtidig en af dem, der har fundet vej til det hvide lærred flest gange. Den tumultariske instruktør Richard Stanley, der efter low-budget-horror-kuriositeter som ´Hardware´ og ´Dust Devil´ formåede at blive fyret fra den uheldssvangre ´The Island of Dr. Moreau´, har sat sig for at instruere Nicholas Cage. Så ved man ligesom, hvad klokken er slået!

Med The Guardians ord: Man kan elske eller hade det. Men Stanley bestræber sig på at sætte sit helt personlige aftryk efter mange år i kulden, og hans film kan meget vel være en ny kultklassiker.´

´Color Out of Space´ handler om et mystisk meteor, der slår ned i baghaven hos en landbofamilie. Resultatet er en ganske syret, moderne opdatering, der giver plads til både atmosfærisk gys, body-horror og Cage i bat shit crazy topform. Filmen var et midnight movie-hit på Sundance-festivalen og er skræmmende nok blevet relevant på ny i disse corona-tider. Bonus-info: Dit forhold til alpakaer bliver aldrig det samme igen!

´

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Flere science fiction-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.