Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Comeback

Falleret stand-up-komiker Læs mere
2015
Komedie
85 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime

I filmen ’Comeback’ leder stand-up-komikeren Thomas Vang efter den opskrift, der engang fik kritikerne til at skrive begejstrede anmeldelser og publikum til at juble.

Nu består karrieren af opvarmning for mere populære komikere som fx den succesfulde Mads Andersen, hans ven og kollega der nødtvunget tager Thomas med på en danmarksturné.

Men kollegial misundelse er en ting. En anden er komplicerede familieforhold, og da Thomas uventet får sin fremmedgjorte datter, og hendes veninde, med på slæb, bliver turen gennem Danmark noget anderledes end planlagt.

Anders W. Berthelsen er drengerøven, der ikke kan finde ud af at blive voksen, og hans oprørske datter spilles af Sarah-Sofie Boussnina, som har medvirket i Fasandræberne og tv-serien ’1864’.

'Comeback', der veksler mellem komedie og far/datter-konflikter, er iscenesat af Natasha Arthy, der har instrueret Se til venstre, der er en svensker, Fighter samt afsnit af ’Forbrydelsen’ og ’Heartless’. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
3.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.