Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Fasandræberne

Carl Mørck er tilbage Læs mere
2014
Thriller
120 min
Kan streames på
Rakuten TV Netflix Viaplay NF+ Blockbuster SF Anytime Grand Hjemmebio

Filmen 'Fasandræberne' handler om Vicekriminalkommissær Carl Mørck og hans assistent Assad udgør tilsammen Afdeling Q, der har ekspertise i gamle uopklarede kriminalsager. 

Da makkerparret får fingrene i en ellers opklaret mordsag fra 1987, opdager de to politifolk en forbindelse til en eksklusiv kostskole for overklassens børn. Efterforskningen viser sig at involvere jetsetterne Ditlev Pram og Ulrik Dybbøl samt den hjemløse og mystiske Kimmie. Jo tættere Carl kommer på sagens kerne, jo mere besat bliver han af at fange de rette gerningsmænd og genskabe en form for retfærdighed.

Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares genforenes som den misantropiske Carl Mørck og den standhaftige Assad i endnu en mørk filmatisering af Jussi Adler-Olsens populære krimiunivers. 

Danica Curcic, Pilou Asbæk og David Dencik ses som efterforskningens hovedmistænkte, mens Johanne Louise Schmidt debuterer i rollen som sekretæren Rose. ’Fasandræberne’ følger op på sidste års kæmpe succes, Kvinden i buret, der også blev instrueret af Mikkel Nørgaard og skrevet af Nikolaj Arcel. I alt fire film om Afdeling Q er planlagt, og næste gang kan vi se frem til endnu en retrospektiv mordgåde i Flaskepost fra P. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.