Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Comeback Trail

Komedie med De Niro, Freeman og Lee Jones Læs mere
Komedie
104 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy SF Anytime Rakuten TV Blockbuster

Komedie-filmen 'The Comeback Trail' handler om to producere, der involverer deres ældende filmstjerne i forsikringssvindel, da de skylder penge til mafiaen.

Max Barber står i gæld til halsen, da han finder på en vanvittig plan, som måske kan få ham fri fra mafiaen. Produceren beslutter sig nemlig for at lave en usædvanlig farlig ny film, hvor skuespilleren bag hovedrollen efter planen skal dræbes i et stunt, så bagmanden kan få udbetalt forsikringspenge.

Filmens hovedrolleindehaver bliver Duke Montana, der er en ældende filmstjerne, som Max Barber blot ser som en deprimeret, gammel alkoholiker. Men da Montana gang på gang overlever filmens i stigende grad voldsomme stunts, ender Barber pludselig med måske at lave sin karrieres bedste film?

'The Comeback Trail' er en sjov fortælling ind bag Hollywoods facade, og på rollelisten ses kæmpestjerner som Robert De Niro, Morgan Freeman og Tommy Lee Jones.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere krimier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.