Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Cutterhead

20 meter under København Læs mere
2019
Thriller
84 min
Kan streames på
Amazon Prime Blockbuster Viaplay Rent & Buy SF Anytime Grand Hjemmebio

Den danske spændingsfilm ’Cutterhead’ tager publikum med ned under Københavns gader – nemlig ned i det omfattende metrobyggeri.

Filmen handler om fotografen Rie, der vil portrættere byggeriet og dem, der arbejder i dybet, samt betragte det europæiske samarbejde de 20 meter under jorden. Det går dog imidlertid helt galt for Rie og to metro-arbejdere.

Hun ender nemlig grundet en ulykke med at være spærret klaustrofobisk inde i et lille rum i byggeriet. Det sammen med de to kroatiske borebisser, Ivo og Bharan.

’Cutterhead’ undersøger på den måde bl.a., hvor langt mennesker vil gå under yderst ekstreme forhold og i en mere end presset situation, hvor livet er på spil.

Thrilleren er danske Rasmus Kloster Bros spillefilmsdebut, mens man kan finde lignende klaustrofobiske scenarier i bl.a. gyserfilmen The Descent og Buried med Ryan Reynolds. (copyright kino.dk)

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.