Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Dobbeltspil - Sleuth

Kenneth Branaghs genindspilning af klassikeren af samme navn fra 1972 Læs mere
2007
Drama
88 min
Kan streames på
Blockbuster

En velhavende krimiforfatter, Andrew Wyke (Michael Caine), mødes i sit smagfuldt moderne indrettede hjem med en ung arbejdsløs skuespiller, Milo Tindle (Jude Law), med hvem han kun har en ting til fælles: Wykes kone.

Den unge mand er kommet for at bede ham gå med til en skilsmisse, men forfatteren holder på sit. Men kvinden, som de strides om, er vant til et liv i luksus, hvilket den unge mand ikke kan betale for… og den ældre mand har bestemt ikke lyst til at hjælpe.

Men Wyke er ikke uvillig til at ændre opfattelse, hvis Tindle vil gøre ham en lille tjeneste. Han skal blot medvirke til et lille uskyldigt bedrag, så kan de alle leve lykkeligt til deres dages ende.

Som aftenen udvikler sig, kan enden komme, før de aner det...

Kenneth Branagh har lukket Michael Caine og Jude Law inde i en luksuriøs landejendom for at udkæmpe en duel på ord, en mental magtkamp, hvor snart den ene, snart den anden har overtaget, i en ny version af 'Sleuth – Dobbeltspil', som har fået nyt manuskript af Harold Pinter.

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.