Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Don't Look Now (1973)

Hilsen fra de døde Læs mere
Drama
110 min

I’Rødt chok’ bliver ægteparret Laura og John Baxter (Julie Christie og Donald Sutherland) udsat for alle forældres mareridt: Deres lille pige drukner i en sø. De prøver at komme videre i livet, og Laura tager med sin mand, da han skal til Venedig for at restaurere en kirke. I Venedig møder Laura et gammelt britisk søskendepar, hvoraf den ene hævder at være synsk. Hun siger, at hun kan se deres døde datter, og at John er i stor fare i Venedig.

John giver ikke en døjt for de overnaturlige beskeder, og det får skæbnesvangre konsekvenser. Avisen The Independents anmelder Geoffrey Macnab har udtalt: 'Filmens styrke og uudtømmelighed ligger i måden, den kombinerer sine forskelligartede temaer på. Dens to historietråde – om en seriemorder og om et forældrepars sorg over deres druknede barn – fletter sig ind i hinanden på en måde, der er både lyrisk og dybt foruroligende.'

Rating star
5.2
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.