Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Escape Room: No Way Out

Kan de slippe fri? Læs mere
2021
Thriller
98 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Blockbuster Viaplay

Gyserfilmen 'Escape Room: No Way Out' er en fortsættelse til Escape Room fra 2019, hvor man første gang stødte på de dødsensfarlige 'escape rooms'. Her mødte vi en gruppe mennesker, der således måtte forsøge at overleve de udspekulerede rum.

I denne opfølger finder man endnu engang de dødelige fælder, der truer med at slå dem ihjel, som befinder sig i rummene, og hvor man må træde varsomt, hvis man skal overleve.

'Escape Room: No Way Out' trækker desuden tråde tilbage til den første films univers, hvor ikke alle de medvirkende som bekendt døde. Nu står de overlevende således overfor nye farlige udfordringer.

Det er ikke kun de to Escape Room-film, der har dødelige rum og fælder i spil. Bl.a. vågner en flok mennesker i Cube op i dræbende rum, som de må forsøge at slippe væk fra. Dødsfælder spiller også en helt central rolle i Saw-franchisen med film som Saw, Saw II og Saw III.

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
2.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.