Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Fantasten

Dejan Cukic gambler Læs mere
2017
Drama
97 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster iTunes

Filmen 'Fantasten' handler om Claus, der lever et hemmeligt dobbeltliv.

Udadtil er han succesfuld bilsælger med store armbevægelser, en lækker lejlighed og ingen forpligtelser. Men bag facaden gemmer sig et menneske med hang til gambling. Et sted skal pengene til den ekstravagante livsstil jo findes...

Da Claus bliver opsøgt af sin voksne søn, Silas, der har brug for et sted at sove, tager den rutinerede spiller sin søn med til pokeraften. Deltagerne er bl.a. nogle ret så hårdkogte kriminelle, og snart kommer Silas i en massiv gæld til gangsterne.

Nu er det op til Claus at finde en måde at hjælpe sin søn ud af spillegælden, samtidig med at han selv skal have sit liv på rette spor.

'Fantasten' er et dansk drama med en allestedsnærværende hovedrolle til Dejan Cukic, der slog igennem i action-komedien I Kina spiser de hunde. Over for Cucic ses Oscar Dyekjær Giese, der spillede lillebroren i Nordvest.

Filmen behandler både ludomani og de følger, den sygelige spilletrang har, men kaster også et kritisk blik på det danske samfund. (Copyright: kino.dk)

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.