Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Farligt venskab

Science Fiction
88 min
Kan streames på
Blockbuster
I den danske filmen 'Farligt venskab' møder vi Dr. Wahlin, forsker og elitesportslæge, som netop er vendt hjem fra USA for at nyde sit otium i Danmark. For at holde sig lidt igang tilbyder han sin ekspertise til den lokale sportsklub. Klubben tager imod hans tilbud med kyshånd. En af de spillere, som Dr. Wahlin udvælger til sit projekt, er den unge Jonas. Han er ambitiøs, vil gerne på 1. holdet og tror iøvrigt også, at han gennem forøget fysisk styrke kan få større selvtillid og måske ovenikøbet score sin drømmepige, Lina, fra 1. G! I ´Farligt venskab´ foreslår en døende videnskabsmand teenageren Jonas en kur, der skal give ham store muskler. Jonas er ulykkeligt forelsket og takker ja.

Hvad videnskabsmanden reelt er ude på, er at få flyttet sin egen sjæl over i teenagerens krop og overlade sin egen døende krop til Jonas’ sjæl. Det sker, men kan Jonas få folk til at forstå, hvem der er hvem?

Jørn Faurschous film er en science fiction-thriller om at leve – eller ikke at leve – som sig selv. Anbefales fra 12 år.
Rating star
4.8
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere science fiction-film

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.