Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Flugt

Prisvindende dansk dokumentar Læs mere
2021
Animation
90 min

Dokumentarfilmen 'Flugt' handler om den succesfulde danske akademiker, Amin, der er 36 år, veluddannet og succesfuld i sit karrierejob.

Men da hans kæreste Kasper frier til ham, gribes han af angst for at give sig hen. Ingen kender nemlig hele sandheden om Amins fortid, eller at han har båret på en hemmelighed i mere end 20 år.

Opgøret med fortiden sender Amin tilbage til en lykkelig barndom i 80’ernes Kabul i Afghanistan, men han sendes også tilbage til den nådesløse borgerkrig, der forvandler den trygge og kærlige hverdag til en krigszone og splitter hans familie til atomer.

En krig der sender 11-årige Amin på en farefuld flugt, som først slutter 5 år senere da han ankommer helt alene til Danmark.

Filmen var udtaget til Cannes Film Festival 2020 og fik verdenspremiere på Sundance Film Festival 2021, hvor den vandt prisen for "Bedste Internationale Dokumentar".

Instruktøren har tidligere stået bag Searching for Bill.

Mere omtale af 'Flugt' følger...

 

 

   

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.