Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Flugten til frihed

Viggo Mortensen i Albert Camus-filmatisering Læs mere
2015
Drama
101 min
Kan streames på
HBO Max Blockbuster Amazon Prime iTunes SF Anytime

'Flugten til frihed' handler om den fransk-algierske skolelærer Daru, der underviser i en lille landsby i Algeriet. Rundt omkring ham raser uafhængighedskrigen mellem algeriere og franskmænd.

Da hans ven, Balducci, kommer på besøg med en arabisk fange, tvinges Daru til at vælge side i den politiske konflikt. Et valg, der bliver yderligere vanskeliggjort, da han danner et venskab med den tilfangetagne.

Viggo Mortensen viser nye sider af sit talent i det fransksprogede drama. Filmen er den ene af hele tre produktioner, Mortensen medvirkede i sidste år med The Two Faces of January og Jauja som de to øvrige, og som beviser, at dansk-amerikaneren spænder vidt både genremæssigt og sprogligt.

'Flugten til frihed' har musik af Nick Cave og Warren Ellis og er baseret på den eksistentialistiske novelle 'Gæsten' af Albert Camus. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
4.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.