Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Girl with All the Gifts

Britisk zombiefilm Læs mere
2016
Drama
111 min

'The Girl with All the Gifts' foregår i en postapokalyptisk verden, hvor størstedelen af menneskeheden er blevet forvandlet til blodtørstige rovdyr som følge af en ukendt virus.

De få personer, der ikke er ramt af smitten, gemmer sig på et militærkompleks, hvor forskere forsøger at finde en vaccine. Svaret skal måske findes hos en række børn, der udviser begyndende monstertræk, men som endnu kan kontrolleres... sådan da.

Efter et angreb på komplekset sendes lærerinden Helen, lægen Caroline og soldaten Eddie på flugt sammen med en lille pige, som måske er nøglen til menneskets frelse.

Gyser-dramaet er seneste eksempel på seriøse zombiefilm, der præsenterer urovækkende, fremtidige dilemmaer som afspejling af vores nuværende samfund.

'The Girl with All the Gifts', der er baseret på Mike Careys romanforlæg, placerer sig dermed i samme kategori som tv-serien 'The Walking Dead' og filmene 28 Days Later... og World War Z. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.