Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Godfather: Part II (1974)

Coppolas mesterlige efterfølger Læs mere
Drama
200 min
Kan streames på
Amazon Prime SF Anytime Rakuten TV Blockbuster HBO Nordic

'The Godfather: Part II' er ikke så meget en fortsættelse af den første film, som den er en tematisk, historisk og psykologisk udvidelse af den. Fortællingen spænder fra 1901 til midten af 60'erne. I 1901 flygter den unge Vito Corleone fra sin sicilianske landsby, efter at mafiaen har dræbt hans familie. Efter at Vito er ankommet til New York, blændes der over til Corleone-familiens nye residens ved Lake Tahoe i Nevada i 1958, hvor familien er samlet til konfirmation.

Filmen er komponeret som en krydsklipning mellem den unge Vito, som i årene efter 1. verdenskrig målbevidst baner sig vej til magten, og sønnen Michael Corleone, der i 60'erne er fanget i en forvokset magtposition, der kun kan fastholdes ved at udrydde alle potentielle fjender. Al Pacino og Robert De Niro er brilliante i de dominerende hovedroller, mens Duvall nok engang spiller den loyale 'consigliere'med tilbagetrukket præcision.

Rating star
5.3
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.