Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Godfather: Part II (1974)

Coppolas mesterlige efterfølger Læs mere
2022
Drama
202 min
Kan streames på
Viaplay HBO Max Amazon Prime SF Anytime Paramount+ Rakuten TV Blockbuster

'The Godfather: Part II' er efterfølgeren til The Godfather og vises i en remastered 4K-udgave.

En efterfølger til en stor filmsucces kan være tricky, for det er svært at lave noget, der er lige så godt, og sjældent er det lykkedes. ‘Godfather II’ fra 1974 er dog undtagelsen. Den er, måske, den eneste sequel i verden, der ikke bare er lige så god som den første film, men i nogles øjne endnu bedre. Og filmen blev da også den første sequel nogensinde til at vinde en Oscar for ‘Bedste Film’.  

Selv om ‘Godfather II’ er en efterfølger og fortsætter historien om hvordan Michael som den nye Don for Corleone-familien må sætte sig i respekt, er filmen også struktureret som en prequel på samme tid. For sideløbende får vi også historien om hvordan den ni-årige dreng Vito Andolini på Sicilien må flygte til New York efter hans forældre og bror er blevet myrdet og bliver til Don Vito (spillet af Robert De Niro som den yngre Vito).  

At strukturere sin film som en blanding af både prequel og sequel var bare et af de mange modige valg, Coppola foretog med filmen. Og resultatet er blevet endnu et mesterværk om Michael Corleone,’s moralske deroute. Om den gyldne søn, der langsomt bliver til et kynisk monster. 

Rating star
5.3
/6
Brugerne
Rating star
5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.