Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Grimsby

Spionkomedie med Sacha Baron Cohen Læs mere
2016
Komedie
83 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Viaplay Rakuten TV

Komedien 'Grimsby' handler om to meget forskellige brødre. MI6-agenten Sebastian Butcher er den bedste til det, han gør. Carl "Nobby" Butcher er hans diametrale modsætning. En ikke alt for kløgtig fodboldfan fra den lille, fattige nordengelske fiskerby Grimsby.

Brødrene blev som små adopteret af vidt forskellige familier, og Nobby har brugt 28 år på at søge efter Sebastian. Da det går op for den nysgerrige hooligan, hvor hans bror befinder sig, begiver Nobby sig ud på en rejse for at blive genforenet, men inden længe er han selv en del af MI6 og havner i en situation, der kan bringe verdensfreden i fare.

Hovedrollen i 'Grimsby' spilles af den alsidige komiker Sacha Baron Cohen, der er kendt for sin voldsomt dedikerede tilgang til rollerne, og hvis karakterer Ali G, Borat og Bruno nærmest er blevet ikoner inden for moderne komik. Rollen som den benhårde bror spilles af Mark Strong, der også var agent i Kingsman: The Secret Service. Blandt birollerne finder vi Rebel Wilson, Penelope Cruz og Isla Fisher.

'Grimsby' er instrueret af manden bag The Transporter og Now You See Me. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
3.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.