Gå til hovedindhold

5 gange Sacha Baron Cohen gik over stregen… og endnu længere

Varm op til Borat 2 med alt fra elefantsex til et spøgelsesblowjob

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Som opvarmning til, at Sacha Baron Cohen atter går i forklædning som den kazakhstanske reporter Borat i Borat 2, bringer vi her fem af verdens måske mest modige komikers vildeste, pinligste og mest grænseoverskridende scener.

’Borat 2’ - der lyder den mundrette originaltitel ‘Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan’ - har premiere på Amazon Prime den 23. oktober.

Vær opmærksom på, at følgende for nogle vil kunne virke grænseoverskridende og stødende.

Spøgelsesblowjob: Brüno
I denne bizarre sexscene besøger Sacha Baran Cohens homoseksuelle, østrigske modejournalist Brüno et medie, der sætter ham i kontakt med en tidligere elsker, nemlig ingen ringere end den afdøde Rob Pilatus fra gruppen Milli Vanilli.

Det udvikler sig dog snart i en ret så hed retning. Nemlig fra et ganske uskyldigt tungekys til et knapt så uskyldigt blowjob. Ja, et spøgelsesblowjob med happy ending. Helt grotesk og tåkrummende morsomt.


Elefantsex: The Brothers Grimsby
I rollen som den bøvede hooligan Nobby, kommer han og hans noget mere tjekkede spion-bror ud på diverse eskapder i denne actionkomedie fra 2016. Bl.a. ser de to brødre sig nødsaget til at kravle ind i en hun-elefant (gæt selv hvordan), da de har skydegale forfølgere i hælene.

Men det stopper ikke der. For nu kommer en han-elefant nemlig og penetrerer hun-elefanten, så de to mænd må nærmest kæmpe med den enorme elefantpenis. Resten må du selv se herunder, men det er på eget ansvar. Det er grafisk.


Nøgenslåskamp: Borat
Denne scene er bestemt ikke for børn - eller bornerte sjæle. Den er faktisk så voldsom, at YouTube ikke huser den. Den ville i så fald også være fyldt med sorte censurbjælker. Du må derfor nøjes med et billede fra scenen, hvor Borat går i nøgenslåskamp med sin behårede følgesvend.

Den eksplicitte slåskamp synes bare at blive ved og ved og ved. Pinligt, voldsomt og grænseoverskridende. Ja, det er en scene, som bliver siddende i hovedet i lang tid efter, at man har set filmen.

Borat


Terrorist-selvforsvar: 'Who is America?'
Man tror ikke sine egne øjne i dette helt og aldeles absurde indslag i Sacha Baran Cohens tv-serie ‘Who is America?’, hvor han via forskellige roller lykkedes med at få adskillige officielle personer på gyngende grund.


Bl.a. i rollen som anti-terror eksperten Erran Morrad, der skal lære den republikanske politiker Jason Spencer (det måtte forlade sin post efterfølgende) selvforsvar mod terrorister. Det går ikke stille af sig. Fra numseforsvar til, at Spencer råber n-ordet for fuld hals. Helt og aldeles absurd. Absurd morsomt. 

Nationalsangen: Borat
Denne syngende scene får bestemt også en plads blandt vores fem højdepunkter i en karriere fuld af skarpe og vovede satsninger. 

Ofte spiddes modstanderne, uden de selv opdager det. Men da Borat til denne velbesøgte rodeo - efter en pinlig tale - starter med at synge den såkaldte ”kazakhstanske nationalsang" på den amerikanske dittos melodi, falder det ikke just i god jord.

"Kazakhstan, greatest country in the world, all other countries are run by little girls." Syng selv med på resten herunder.

 

’Borat 2’ har premiere på Amazon Prime den 23. oktober.

Relaterede nyheder

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.