Gå til hovedindhold

Nicolas Cage svinger sværdet mod onde rumvæsner i traileren til ’Jiu Jitsu’

Gør jer klar til at streame en omgang hæsblæsende action!

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Der er ganske vist delte meninger om Nicolas Cage. Der er dem, som elsker ham, og så er der dem, der ikke kan udstå ham. Groft sagt.

Uanset hvilket hold, man måtte være på, er det svært at benægte, at han er en af branchens mest arbejdsomme skuespillere. Hans CV tæller i skrivende stund intet mindre end 100 roller.

Nu går Nicolas Cage så i kamp mod onde rumvæsner med et skarptslebet sværd i actionfilmen Jiu Jitsu, der har fået en intens trailer. Den finder du herunder.

Traileren byder på vilde våben, vilde kampscener og ikke mindst en vild Cage med et stort sværd, der bl.a. leverer one-liners som ”He's crazy… like me!”.

‘Jiu Jitsu’ handler kort fortalt om en gruppe martial arts-kæmpere, der må stoppe onde, invaderende rumvæsner, som forsøger at overtage Jorden. Hvis ikke det lykkedes, kan det betyde menneskehedens undergang.

’Jiu Jitzu’ er sat til at få premiere på streaming den 20. november i USA. Vi håber på, at også danske streamingtjenester kommer til at have den på programmet.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.