Gå til hovedindhold

Eddie Murphys Coming to America 2 lander direkte på streaming

Gør jer klar til et godt grin

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


John Landis’ komedie-klassiker Coming to America fra 1988 får her hele 32 år efter en opfølger - og ja, Eddie Murphy er naturligvis tilbage som den afrikanske prins Akeem. Det skriver bl.a. IndieWire.

Coming to America 2, der ellers var sat til en premiere i biografen, rykker imidlertid direkte på streaming hos Amazon Prime med en premiere den 18. december, som det ser ud lige nu.

Man følger i ’Coming to America 2’ denne gang Akeem rejse til New York for at undslippe et arrangeret ægteskab, der ellers skulle gøre ham til konge.

I USA finder Akeem imidlertid ud af, at han har en søn. Så nu vil han sammen med sit side-kick Semmi - igen spillet af Arsenio Hall - gøre sønnen klar til at blive den næste og retmæssige kronprins i det fiktive afrikanske land Zamunda.

Udover, at Murphy og Hall gentager deres roller, vender også James Earl Jones tilbage, mens nye ansigter som Tracy Morgan og Jay Pharaoh er på rollelisten.

’Coming to America 2’ er sat til at få streaming-premiere på Amazon Prime den 18. december.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.