Gå til hovedindhold

Nyt og kommende på streaming: 19 trailers til film og serier

Gys, stjernekrig og animation

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Hvad skal du dog se og se frem til i streamingland? Det giver vi herunder et bud på.

Vi har nemlig samlet en række trailers til både aktuelle og kommende film og serier. Så scroll ned og bliv inspireret til store streaming-oplevelser.

Titlerne er listet i kronologisk rækkefølge.

The Babysitter: Killer Queen
Samara Weaving var betagende, men også barsk i gyserkomedien The Babysitter fra 2017. Her spillede hun babysitteren Bee, der skulle passe på den 12-årige Cole.

Nu plages Cole imidlertid af traumerne fra den vilde nat med barnepigen i efterfølgeren ‘The Babysitter: Killer Queen’.

'The Babysitter: Killer Queen' kan streames den 10. september på Netflix.The Third Day - miniserie
I front for den det mysteriefyldte drama ‘The Third Day’ finder man Jude Law i rollen som Sam, der ankommer til en besynderlig ø, som huser en noget bizar befolkning.

På rollelisten finder man endvidere bl.a. Naomie Harris, Katherine Waterston og Emily Watson, som altså her bliver udsat for overnaturlige hændelser på den afsidesliggende britiske ø.

'The Third Day' bliver udgivet et afsnit om ugen fra den 14. september på HBO Nordic.We Are Who We Are - sæson 1
Luca Guadagnino brød igennem til det brede publikum med den smukke, romantiske og dragende Call Me by Your Name, hvor man blev taget med til et idyllisk Italien, der bød på en besnærende sommerforelskelse.

Med ‘We Are Who We Are’ bliver han i landet, men flytter sin nye fortælling til en amerikansk militærbase. Her følger man to teenagere vokse op, og som samtidig forsøger at finde dem selv og deres plads i livet.

'We Are Who We Are' bliver udgivet et afsnit om ugen fra den 14. september på HBO Nordic.Hamilton
Den vildt hypede, 11 Tony Awards-vindende, Pulitzer Prize-modtagende musical ‘Hamilton’, der handler om grundlæggerne af USA, er nu klar blæse dig bagover.

Musicalen er filmet live på Broardway med det originale cast - her ledt an af den karismatiske Lin-Manuel Miranda i rollen som Alexander Hamilton.

'Hamilton' kan streames fra den 15. september på Disney+.Raised By Wolves - sæson 1
Mesterinstruktøren Ridley Scott er bestemt ikke ny udi at forløse science fiction-universer med menneskelignende androider - eller robotter - i spil. Det har man set i både rumgyset Alien og science fiction-klassikeren Blade Runner.

I science fiction-serien 'Raised By Wolves' finder man desuden den talentfulde, danske Amanda Collin i rollen som androide.

'Raised by Wolves' får premiere den 16. september på TNT og den 16. december på HBO Nordic.The Devil All the Time
I denne Netflix-thriller finder man alt fra seriemordere til brutal vold og korruption i efterkrigstidens USA.

Rollelisten byder bl.a. på Robert Pattinson og Tom Holland, der altså her i den grad har lagt deres roller som Batman og Spider-Man på hylden. 

'The Devil All the Time' kan streames fra den 16. september på Netflix.Jurassic World: Camp Cretaceous - sæson 1
Den dinosaurfyldte animationsserie ’Jurassic World: Camp Cretaceous’ udspiller sig i samme univers som Jurassic World og Jurassic World: Fallen Kingdom.

Man følger således her løsslupne dinosaurer på den anden side af øen Isla Nublar, hvor en gruppe teenagere må forsøge at holde sig i live.

'Jurassic World: Camp Cretaceous' kan streames fra den 18. september på Netflix.Ratched - sæson 1
Den iskolde sygeplejerske Mildred Ratched er tilbage! Ja, det er hende, som mentalt torturerede Jack Nicholsons McMurphy i Milos Formans klassiker Gøgereden fra 1975. 

Sygeplejersken spilles denne gang af altid seværdige Sarah Paulson i en serie, der desuden er fuld af sex, mord og sindssyge.

'Ratched' sæson 1 er tilgængelig den 18. september på Netflix.Enola Holmes
Mens vi venter på 4. sæson af Stranger Things, så kan man finde Millie Bobby Brown i denne nyfortolkning af den legendariske detektiv Sherlock Holmes.

Den unge skuespillerinde spiller her Enola Holmes - den energiske lillesøster til netop Sherlock Holmes. Hun vil gerne vise sit værd som superdetektiv overfor sit forbillede, der spilles af Henry Cavill.

'Enola Holmes' kan streames fra den 23. september på Netflix.Efterforskningen
Tobias Lindholm har både instrueret og skrevet den seks afsnit lange serie, der handler om opklaringen og efterforskningen af den såkaldte ’ubådssag’, hvor den svenske journalist Kim Wall blev dræbt.

Serien er blevet til i samarbejde med drabschef Jens Møller, specialanklager Jakob Buch-Jepsen og Kim Walls forældre, Ingrid og Joachim Wall. Rollelisten består bl.a. af Søren Malling og Pilou Asbæk som henholdsvis Møller og Buch-Jepsen.
 
’Efterforskningen’ får premiere på TV 2 og TV 2 PLAY mandag den 28. september.

WandaVision - miniserie
Superhelte-serien ‘WandaVision’ er en miniserie, som er baseret på Marvel-karaktererne Wanda Maximoff aka Scarlet Witch og Vision. Serien foregår i det store MCU efter begivenhederne i Avengers: Endgame.

Elizabeth Olsen og Paul Bettany gentager deres respektive roller som Scarlet Witch og Vision, og som man kan se i traileren, er de endt i en underlig old school sitcom-verden uden idé om, hvordan de er kommer dertil.

‘WandaVision’ får premiere på Disney+ senere i 2020.
Fargo - sæson 4
Antologi-serien ‘Fargo’ er af mange regnet som en af nyere tids bedste serier, der byder på bl.a. en række sortkomiske og unikke karakterer.

Fjerde sæson inviterer publikum ind i et gangsterfyldt univers, hvor to rivaliserende klaner går i krig i 50’ernes Kansas City, det med bl.a. Chris Rock på rollelisten.

Sæson 4 af 'Fargo' kan streames ugentligt fra den 28. september på HBO Nordic.The Haunting of Bly Manor - sæson 2
Nyeste kapitel i gyser-antologi-serien, der lagde ud med den isnende The Haunting of Hill House, fortæller således en ny og uafhængig historie fra første sæson.

'The Hauting of Bly Manor' er løst baseret på novellen 'The Turn of the Screw' af Henry James fra 1898, mens Mike Flanagan vender tilbage i instruktørstolen, hvor han også indfandt sig i den første gysende sæson.

‘The Haunting of Bly Manor’ kan streames på Netflix fra den 9. oktober.The Trial of the Chicago 7
Det amerikanske drama er skrevet og instrueret af ingen ringere end Aaron Sorkin - manden bag manuskripter til bl.a. Oscar-vinderen ’The Social Network og serien ’The West Wing’.

Filmen følger en gruppe modstandere af Vietnam-krigen, der anklages for en sammensværgelse i ​​1969 om at krydse statsgrænser med formålet at tilskynde optøjer ved den demokratiske kongres i 1968’s Chicago.

‘The Trial of the Chicago 7’ får premiere på Netflix den 16. oktober.Rebecca
Den romantiske thriller ‘Rebecca’ - med bl.a. Lily James og Armie Hammer - er en genindspilning af mesterinstruktøren Alfred Hitchcocks film af samme navn fra 1940.

Denne gang er det den britiske instruktør Ben Wheatley, der tager livtag med fortællingen om et nygift par, som ankommer til mandens familiegods på den engelske kyst.
Den nygifte hustru kæmper dog med minderne om mandens første kone, den mystiske Rebecca, hvis arv lever videre i huset - selv her efter hendes død.

’Rebecca’ kan streames på Netflix fra den 21. oktober.
 


Over the Moon
Animations-musicalen er instrueret af Glen Keane. Hvis hans navn måske ikke lige siger dig noget, så gør film som bl.a. 'Den lille havfrue’, ‘Skønheden & udyret’, ‘Aladdin’, ‘Pocahontas’ og ‘Tarzan’ det nok. Dem har han han nemlig arbejdet som animator på.

Nu spillefilmsdebuterer han og med-instruktøren John Kahrs med en film, der handler om en pige, som bygger en rumraket. Hun håber nemlig på at møde en mytisk måne-gud blandt stjernerne.

‘Over the Moon’ kan streames på Netflix fra den 23. oktober.

The Undoing - Miniserie
Susanne Biers nye miniserie 'The Undoing' blev skubbet fra foråret til efteråret, da pandemien begyndte sin hærgen. Nu nærmer vi os, og derfor er der også udgivet en spændende trailer. 

Nicole Kidman og Hugh Grant spiller ægteparret, hvis liv vendes på hovedet, da Hugh Grants karakter forsvinder efter et brutalt mord. Desuden spiller Noah Jupe deres søn, og Sofie Gråbøl dukker op i en birolle. 

'The Undoing' kan ses på HBO Nordic fra den 26. oktober. The Stand - mini-serie
Mini-serien er baseret på en bog af gysets mester Stephen King og udspiller sig i en apokalyptisk verden, hvor en kamp mellem godt og ondt udkæmpes.

Menneskehedens skæbne hviler her på skuldrene af den 108-årige mor Abagail, som spilles af Whoopi Goldberg.

‘The Stand’ er sat til premiere på CBS All Access den 17. december 2020 - vi håber på en ligeledes dansk streamingpremiere.The Mandalorian - sæson 2
Det allerede store Star Wars-univers er blevet endnu større med serien ‘The Mandalorian’. Nu er der kommet en trailer til 2. sæson.

Det er den første live action Star Wars-serie - og udspiller sig fem år efter begivenhederne i ’Return of the Jedi‘ - hvor man følger dusørjægeren Din Djarin og hans liv.

‘The Mandalorian’ sæson 2 lander på Disney+ den 30. oktober.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.