Gå til hovedindhold

De 5 bedste romantiske komedier på Netflix lige nu

Inspiration til din Valentinsdag

christine@kino.dk
Skrevet af Christine Dyrskjøt Elmstrøm


Den 14. februar markerer Valentinsdag, som i år falder på en søndag uden mulighed for de store udflugter. Derfor er der ingen bedre måde at fejre de elskendes helligdag end at krølle sig sammen på sofaen med en romantisk film.

Vi giver dig her 5 forslag til fejringen af Valentinsdag med en guide over de bedste romantiske komedier på Netflix.

the big sick.jpg

The Big Sick

Da Kumail og Emily finder sammen, opdager de hurtigt, at deres forskellige kulturelle baggrunde spænder ben for deres forhold. Og da Emily pludselig bliver meget syg, bliver Kumail sat overfor hendes viljestærke forældre, der ikke er særligt begejstrede for, hvad de har hørt fra Emily. 

Det skæve forhold mellem Kumail og hans svigerforældre står i centrum for denne hjertevarme romantiske komedie.

Historien er baseret på den sande historie om Kumail Nanjiani og Emily V. Gordon, der begge modtog en Oscar-nominering for bedste originale manuskript.

 

55.jpg

Knocked Up

Judd Apatow er mester i komedie-genren, men i ’Knocked Up’ får romantikken også lov til at fylde.

Filmen handler om to meget forskellige mennesker med meget forskellige ambitionsniveauer, der efter en vild aften i byen får mere med hinanden at gøre, end nogen af dem havde regnet med, da deres one-night-stand fører til en graviditet.

Katherine Heigl og Seth Rogen udgør det perfekte umage par.

 

anjaogviktor.jpg

Kærlighed ved første hik

Gymnasiet og ung kærlighed danner rammerne for en klassiker indenfor dansk film, der er baseret på Dennis Jürgensens roman af samme navn. 

Anja er en smuk 3.g'er, der stadig er jomfru. Hun har besluttet sig for, at det skal være en mand, der har styr på det, der gør det.

Hendes kæreste Peter er mere end villig til at tage denne opgave på sig. Den kejtede 1.g'er Viktor har derimod andre planer. 

Hvis man er i humør til et maraton, kan alle 5 Anja & Viktor-film ses på Netflix.

 

csl.jpg

Crazy, Stupid, Love

Ryan Gosling, Emma Stone, Steve Carell og Julianne Moore leverer både komik og varme i en af 2010'ernes absolut bedste romantiske komedier. 

Da den nogle-og-fyrre årige Cal opdager, at hans kone og store barndomskærlighed har været ham utro og ønsker en skilsmisse, begynder hans "perfekte" liv hurtigt at falde fra hinanden.

Cal møder den selvbevidste player Jacob Palmer, der bestemt ikke har problemer med at få det andet køns opmærksomhed, og den ellers ensomme Cal får øjnene op for de mange muligheder der ligger foran ham.

 

Coming to America

Coming to America

Eddie Murphy er en af filmmediets ubestridte komediekonger, og det minder han endnu en gang om i denne 80’er komedie om en afrikansk prins, der tager til Queens i New York for at finde sig en dronning og kommende brud.

Filmen bør både ses i anledning af kærlighedens festdag og som opvarmning til efterfølgeren Coming to America 2, der får premiere på Amazon Prime den 5. marts.

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.