Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Grudge

Forbandelsen er tilbage! Læs mere
2020
Gyser
94 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Viaplay Rent & Buy Rakuten TV Amazon Prime Netflix

Gyserfilmen ’The Grudge’ er en art reboot - eller requel om man vil - af den den amerikanske The Grudge - Forbandelsen fra 2004, der var en genindspilning af den japanske gyser-succes Ju-On: Forbandelsen fra 2002.

Som i de øvrige film i franchisen, finder man en hævntørstig ånd, der i denne ombæring spreder skræk og rædsel i et hus og forbander alle, der træder ind på dets domæne, da en amerikansk kvinde bringer det med hjem fra Japan i 2004.

I 'The Grudge' følger man detektiven Mulddon, der vikles ind i den mystiske sag omkring det hjemsøgte hus og alle dets ofre, og inden længe plages hun selv af den skræmmende ånd.

Forud for 'The Grudge' tog Ju-On-serien allerede sin begyndelse i 1998 med kortfilmene 'Katasumi' og '4444444444'. Franchisen indeholder da også til og med dette nye kapitel mere end 10 film fra både Japan og USA. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.