Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Grudge

Forbandelsen er tilbage! Læs mere
2020
Gyser
94 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV Viaplay Rent & Buy

Gyserfilmen ’The Grudge’ er en art reboot - eller requel om man vil - af den den amerikanske The Grudge - Forbandelsen fra 2004, der var en genindspilning af den japanske gyser-succes Ju-On: Forbandelsen fra 2002.

Som i de øvrige film i franchisen, finder man en hævntørstig ånd, der i denne ombæring spreder skræk og rædsel i et hus og forbander alle, der træder ind på dets domæne, da en amerikansk kvinde bringer det med hjem fra Japan i 2004.

I 'The Grudge' følger man detektiven Mulddon, der vikles ind i den mystiske sag omkring det hjemsøgte hus og alle dets ofre, og inden længe plages hun selv af den skræmmende ånd.

Forud for 'The Grudge' tog Ju-On-serien allerede sin begyndelse i 1998 med kortfilmene 'Katasumi' og '4444444444'. Franchisen indeholder da også til og med dette nye kapitel mere end 10 film fra både Japan og USA. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.