Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Gunpowder Milkshake

Mor og datter i lejemorder-krig Læs mere
Kan streames på
iTunes Rakuten TV SF Anytime Blockbuster Netflix

Actionfilmen 'Gunpowder Milkshake' introducerer et nyt univers af seje kvindelige actionhelte og lejemordere.

Filmen handler om Sam, der som 12-årig blev efterladt af sin mor - en professionel snigmorder - hos et hensynsløst forbrydersyndikat, The Firm, som hun arbejdede for.

Den voksne Sam er 15 år senere gået i sin mors fodspor og er topfarlig hit-woman. Men da en opgave går galt, vælger Sam at beskytte en uskyldig 8-årige pige mod The Firm, hvilket også gør Sam til et mål for organisationen.

Hun må nu slå sig sammen med sin mor og gruppen, The Librarians, for at overleve mod The Firms hær af iskolde dræbere.

'Gunpowder Milkshake' har et stærkt hold af kvindelige skuespillere, heriblandt Karen Gillan, der spiller Nebula i Guardians of the Galaxy og Avengers: Endgame, og Lene Headley kendt fra 'Game of Thrones'. Mens instruktøren tidligere har stået bag gyser-thrilleren 'Big Bad Wolves'.

Filmen ser ud til at gå i actionfodsporene på Kill Bill, Kick-Ass og Birds of Prey blandet med et lejemorder-univers a la det vi kender fra John Wick-filmene. En fortsættelse er allerede på tale.

Rating star
2.7
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.