Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Halloween Kills

Michael Myers dræber igen Læs mere
2021
Gyser
106 min
Kan streames på
Rakuten TV Viaplay Rent & Buy SF Anytime Blockbuster

Gyserfilmen 'Halloween Kills' er efterfølgeren til Halloween fra 2018. Seriemorderen Michael Myers med den legendariske hvide maske vender atter tilbage på blodig bersærkergang, selvom han i forængerens slutning var formodet død.

Efter de brutale begivenheder i filmen fra 2018, genoptages fortællingen altså nu, hvor vi atter møder den overlevende Laurie Strode, som man første gang så i John Carpenters original fra 1978.

Strode spilles fortsat af Jamie Lee Curtis, som nu må gennemleve endnu et mareridt, hvor både byen Haddonfields beboere og andre overlevende forsøger at få lagt den legendariske dræber i graven én gang for alle.

Slasherfilmen er som den foregående 'Halloween' instrueret af David Gordon Green samt skrevet i samarbejde med Danny McBride og Scott Teems.

'Halloween Kills' bliver fulgt op af Halloween Ends i 2022, hvilket skulle være den sidste film om Myers i denne omgang. De tre nye film lægger sig i direkte forlængelse af filmen fra 1978 og ser således bort fra de øvrige gys i det blodige univers. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.