Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Hateful Eight

Tarantinos nye western Læs mere
2016
Western
168 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio Rakuten TV

Quentin Tarantinos western 'The Hateful Eight' foregår i Wyoming i årene efter Den Amerikanske Borgerkrig. En diligence søger ly fra en truende snestorm i en afsidesliggende hytte. I vognen befinder fire personager sig, der er på vej til byen Red Rock af forskellige årsager.

Borgerkrigsveteranen Major Warren er blevet dusørjæger og slæber tre lig med sig for at indsamle pengene, og kollegaen John Ruth har forbryderen Daisy Domergue lænket til sin hånd for at sikre sig, at hun bliver afleveret til ordensmagten i live. I diligencen er også Red Rocks nye sherif, Chris Mannix, der skal modtage sin stjerne, når han kommer frem til byen.

Ingen af passagererne er forberedte på, at de nu må tilbringe natten i hytten, og at de i øvrigt mødes af fire mænd, der muligvis ikke er til at stole på. Snart går det op for de otte, at de nok ikke alle når frem til Red Rock.

'The Hateful Eight' er den ottende film af den amerikanske instruktør, Quentin Tarantino (hvis man tæller hans 'Kill Bill' som et værk), og hans anden rendyrkede western. I modsætning til Django Unchained er 'The Hateful Eight' i sin opbygning tættere på John Fords klassiske westerns som Stagecoach end Sergio Leones italienske spagettiudgaver.

Filmen er dog umiskendeligt Tarantino. Kække, velskrevne og lange dialoger, filmiske henvisninger til tidligere værker og stiliseret ultravold. Samtidig har han igen hyret flere af sine yndlingsskuespillere, bl.a. Samuel L. Jackson og Kurt Russell, foruden de nye tilføjelser, Jennifer Jason Leigh og Channing Tatum.

'The Hateful Eight' vandt en Oscar for Bedste originale filmmusik.(copyright: kino.dk)

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere westerns

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.