Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Hellraiser (2022)

Pinhead er blodigt tilbage Læs mere
Gyser
Fallback image

Clive Barkers sadistiske Hellraiser fra 1987 er den første film i den brutale gyserfranchise, der er baseret på Barkers egen novelle 'The Hellbound Heart'.

Den første film introducerer de smerte-søgende og læderklædte Cenobites, herunder Pinhead, som også er blevet franchisens sømmede ansigt udadtil.

'Hellraiser' har fået et utal af efterfølgere med den ikoniske Pinhead i centrum. Men den næste og nye kapitel starter man historien forfra og vender tilbage til Clive Barkers oprindelige forlæg.

Titlen er derfor også blot 'Hellraiser'. David Bruckner, der også har gysere som The Ritual og The Night House på sit CV, instruerer filmen, der skulle være i kassen. Baseret på et manuskript af David S. Goyer (The Dark Knight & Blade II), mens selveste Clive Barker er ombord som producer.

Filmen må ikke forvekslet med den kommende Hellraiser-serie, som også er på vej til HBO Max med bl.a. Halloween-instruktør David Gordon Green.

'Hellraiser' står til at få eksklusiv premiere på Hulu i år, derfor forventer vi at se filmen på Disney+ i 2022 i Danmark.

Mere information følger...

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.