Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Hunt for the Wilderpeople

En gadedreng i skoven Læs mere
2016
Komedie
101 min
Kan streames på
SF Anytime Google Play Viaplay Rent & Buy Blockbuster

I den newzealandske komedie ’Hunt for the Wilderpeople’ bliver den stædige gadedreng, Ricky, sendt ud på landet for at starte på en frisk.

Alt starter godt for både ham og den nye plejefamilie, der består af tante Bella og den mere gnavne onkel Hec. Men da en tragisk begivenhed rammer, og truer med at flytte ham til en ny plejefamilie, beslutter han sig for at stikke af sammen med plejeonklen.

Det bliver starten på en vanvittig menneskejagt, hvor Hec og Ricky må overkomme deres forskelligheder - eller gå ud med et brag.

’Hunt for the Wilderpeople’ er instrueret af Taika Waititi, der stod bag den spøjse mockumentary What We Do in the Shadows om en flok vampyrer, der bor i kollektiv. Selvom han endnu er et forholdsvist ukendt navn, kommer det snart til at ændre sig, da han er i fuld gang med at instruere den tredje film om Marvel-guden, Thor: Ragnarok. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
4.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.