Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Hvid nat

Hvem griber en mand, der giver slip på alt? Læs mere
2007
Dansk
93 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime Viaplay Rent & Buy

I 'Hvid nat' er Lars Brygmann den succesfulde ejendomshandler Ulrich Nymann, der med egne ord lyver, snyder og tjener kassen på det, og som neop har afsluttet endnu en indbringende handel.

Som belønning tager Ulrich kollegaerne med i byen. De ender på en bar, hvor Ulrich under et skænderi skubber til fulderikken Allan, der falder så uheldigt, at han dør. Allan efterlader konen Karina (Rikke Louise Andersson), to børn og en lille lejlighed i København NV.

Ulrich har dårlig samvittighed og tager turen til NV. Det bliver starten på en tur, der vender op og ned på Ulrichs tilværelse. Da han er længst nede, får han hjælp fra en højst uventet kant...

'Hvid nat' er Jannik Johannsen tredje spillefilm som instruktør. Han har tidligere instrueret succeserne 'Rembrandt' og 'Mørke'. Manuskriptet til 'Hvid nat' er også denne gang skrevet sammen med Anders Thomas Jensen.

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere danske film

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.