Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Ingen kender dagen

Med Dyrholm og Cedergren Læs mere
2022
Drama
Fallback image

Filmen 'Ingen kender dagen' er baseret på fem korte historier og handler om en gruppe meget forskellige mennesker, der hver især kæmper med deres egne problemer.

Maja er gravid og oplever pludselig, at hun ikke stoler på faren til sit barn. Den unge Emil er ved at forme sin identitet, og kommer med sin grænsesøgende adfærd måske, til at give for meget af sig selv.

Eva står på sit arbejde overfor en særpræget opgave, der kræver at hun giver afkast på sin egen etik og moral. 8-årige Laura er på tur med sin udfordrede mor, som har svært ved at skelne virkelighed fra fantasi. Adam lever et liv fyldt med løgne, og må omsider face konsekvenserne af dette.

På rollelisten ses bl.a. Trine Dyrholm, hvis film Dronningen opnåede stor internationale anerkendelse i 2019, og Jakob Cedergren, der fik stor ros for sin præstation i Den skyldige.

'Ingen kender dagen' er skrevet af Maren Louise Käehne, der også skrev 'Dronningen' og instrueret af Annette K. Olesen (Skytten)

Mere omtale af 'Ingen kender dagen' følger...

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.