Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Kandidaten

Dansk spændingsfilm med Nikolaj Lie Kaas Læs mere
2008
Dansk
100 min
Kan streames på
Google Play iTunes
I 'Kandidaten' møder vi forsvarsadvokat Jonas Bechmann (Nikolaj Lie Kaas), der lever af at frifinde drabsmænd. Indtil han selv står mistænkt for mord.

Efter en nat i byen ender han på et hotelværelse med en ung pige. Næste morgen ligger hun død på gulvet, brutalt myrdet, og alt peger på Jonas.

Han eneste chance for at rense sig selv er, at flygte fra alt han kender. Men snart opdager Jonas, at han er fanget i et større spil om sandhed og løgn, hvor grænsen mellem rigtigt og forkert hastigt bliver udvisket. Først da jagten viser sig at trække spor tilbage til hans fars mystiske død, indser den før så regelrette forsvarer, at han kun har én vej ud: At blive som dem, han jager...

'Kandidaten' er en flot dansk spændingsfilm med højt tempo og solidt skuespil af Nikolaj Lie Kaas og svenske Tuva Novotny. Instruktøren Kasper Barfoed har tidligere haft stor succes med 'Tempelriddernes Skat'.
Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
3.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere danske film

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.