Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

King Richard

Will Smith er tennistræneren Læs mere
2021
Drama
138 min
Kan streames på
Rakuten TV HBO Max SF Anytime

Den biografiske film ’King Richard’ fortæller historien om to af sportsverdenens største spillere nogensinde, nemlig tennis-søstrene Venus og Serena Williams.

Filmen fokuserer på deres far og træner, Richard Williams, og hans målbevidste plan om at få de to piger fra ghettoen i Compton til toppen af den (hvide) tennisverden.

Det kræver masser af arbejde for faren til fem børn, der bruger al sin vågne tid på at skabe en karriere for sine to yngste piger. Og undervejs udfordres hans usædvanlige strategi og Richards eget ego.

I titelrollen ses verdensstjernen Will Smith (Men in Black, Bad Boys), der ihærdigt har tilegnet sig virkelighedens Richard Williams kropssprog og talemåder. Smith nævnes allerede som en mulig Oscar-kandidat for den overbevisende præstation.

’King Richard’ er en medrivende underdog-fortælling, som vi kender fra andre mindeværdige sportsfilm som Rocky, Million Dollar Baby, Moneyball og A League of their Own. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.